Friptură de vită. Să fie în sânge, mediu sau bine făcută?

Pentru a putea răspunde întrebării din titlu, ți-am pregătit o metodă de verificare a fripturii de vită. O metodă auzită prin vecini.

Umblă vorba prin târg că n-ai cum să dai greș cu friptura de vită dacă pui în aplicare testul următor.

Cu alte cuvinte, chiar dacă mănânci în oraș, ai putea face cunoștință cu consistența cărnii din farfurie înainte să ți-o aducă ospătarul.

Pentru a te hotărî dacă preferi vita în sânge, mediu sau bine făcută.

Tot ce-ți rămâne de făcut este să probezi duritatea palmei tale cu ajutărul arătătorului de la cealaltă mână, în variantele surprinse din imagini.

FRIPTURĂ DE VITĂ ÎN SÂNGE (RARE): Unește-ți degetul mare cu arătătorul și apoi verifică palma

Processed with Snapseed.
Processed with Snapseed.

FRIPTURĂ DE VITĂ MEDIU FĂCUTĂ (MEDIUM): Unește-ți degetul mare cu inelarul și apoi verifică palma

Processed with Snapseed.
Processed with Snapseed.

FRIPTURĂ DE VITĂ BINE FĂCUTĂ (WELL DONE): Unește-ți degetul mare cu degetul mic și apoi verifică palma

Processed with Snapseed.
Processed with Snapseed.

Poftă bună!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
4 comentarii despre "Friptură de vită. Să fie în sânge, mediu sau bine făcută?"
  1. Am vazut si eu metoda asta pe net si parca imi da curaj sa incerc sa gatesc pentru prima data vita. Numai gandul ca poate ajung sa am o friptura de vita bine facuta m-a oprit din orice demers de a cumpara 😀

  2. Hmm, mie imi place carnea de vita doar tocata pentru ardei umpluti, spaghete, sarmalute in foi de vita…. :))

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.